Nolot stoorit

Nuuska aiheuttaa noloja tilanteita. Lue tästä millaisia.

Noloo oli se et oltii frendin kaa hakemassa kirkosta rippirastia ja frendin piti lausuu isä meidän rukous. Se sitte aivasti kesken rukouksen ja pökäle mätkähti kirkon lattialle, jäi rasti saamatta.

M.M.

Noloin homma tapahtui biitin käytössä silloisen jätkäkaverini kanssa pari vuotta sitten, nämä olivat ekoja kertoja kun käytin... Olin juuri ottamassa biittiä huulestani pois kun huomasin, että se on mennyt rikki sitten kaivelin niitä pitkillä kynsilläni huulesta ja paidan hihakin oli ihan ruskea... Pakko se oli mennä parvekkeelle sylkemään loputkin paskat ulos, ja juuri kun oli sellaisen erittäin naisekkaan ruskean räkäklimpin sylkenyt alas niin eiköhän sieltä tullut jätkäni porukat pihaan... Olin pikkasen nolona ja lähdin vähin äänin takaovesta kotiin.

Girl

Kerran ennen lätkäpeliä vetästiin edarin jätkien kanssa biitit lärviin. Mä pistin kunnon biitin huuleen, koska tiesin että kesken peliä en pääse paksaamaan. Heti pelin alussa mä taklasin yhden vastustajan, jonka kanssa kaaduttiin molemmat, ja mä tietenkin nielasin sen biitin! Meni muutama minuutti, niin mulle tuli todella paha olo ja mä oksensin siihen kentälle. Alkoi pyörryttään ihan sikana ja jouduin lopettamaan pelaamisen siihen paikkaan, pari joukkuekaveria talutti mut pukuhuoneeseen onneks. Koko katsomo näki mun oksennukset siinä jäällä ja mua hävetti ihan sikana! Onneks mun nuuskaaminen loppu heti siihen paikkaan!

Mice87

No meitti oli yks päivä salibandy harkoissa biitti poskessa, kukaan ei näyttäny huomaavan sitä, kunnes sitte yhen kaverin mutsi tuli sanoo et jos se viel kerran näkee mut pökäle huulessa niin kertoo valmentajalle ja sehän tarkottas sitä että meikä ois saletisti kikitty ulos. No mä sitte sanoin sille että pidä huoli omista asioistas. Se soitti valkulle ja kerto ton, sit valkku soitti mulle ja sano että mä en enää siinä jengissä esiintyis. Mä hätäännyin enkä uskaltanu vanhemmille kertoa, leikin noin kuukauden käyväni harkoissa, faija alko ihmettelee ku ei oo laskuja näkyny. Sitten se soitti valmentajalle ja sai tietää tästä... ja sit tuli huudot... siinä oltiin kotiarestissa pari viikkoa... eikä liiemmin kuukausirahoja tullu...

Tiz

Mun toinen biitin kokeilu kerta oli tosi nolo... kävi niin et olin menos muijalle yöks, olin just samana päivänä kokeillu biittii ekan kerran ja ostanu ekan kiekon. Pistin just biitin huulee ku menin muijalle, sit yhtäkkii rupes oksettaaa ihan sairaasti (varmaa sen takii ku nielasin kaikki syljet, jotka oli tietenki ihan biiitis, koska tää oli ekoi kertoi) sit siinä jotenki vaa kävi nii että yrjösin oman muijani paidalle...ei tainu oikee olla vakuuttunu siinä vaihees... mut nyt jo 1v yhes.

Aleksi

Oon aktiivinen nuuskan käyttäjä. en voi olla hetkeekään ilman. Yks tosi kuuma pakkaus soitti mulle, et lähetääks leffaa..?? No tietysti mä lähin. Sit se muija kysy et onks joku lyöny mua ku mun huuli pullottaa?? No mä sanoin et mä ajoin fillaril kolarin. No se rupes hipeilöimään mun huulta, se oli tosi kiihottavaa. Sit se nuoli mun huulii ja mä vastasin sen suudelmaan ja unohdin kokonaan et mul oli mälli suussa. Ja mä en oo ikinä ollu yhtä nolo ku sillo ku se huomas et mul on jotain ruskeeta haisevaa sontaa suussa!! Päätin lopettaa heti nuuskan käytön, mut en voi olla ilman. Tää on tosi kauheeta.

Jones